Talks og workshops Priser og datoer Inspirerende undervisere Tilmeld 3-6 mdr.

Højskoleophold på 3 – 6 måneder
Bo hjemme eller på højskolen midt i København
Vi har et begrænset antal pladser og værelser

Du behøver ikke at have erfaring med at lave mad, og vi har hverken eksamen eller karakterer

Den 29. Maj holder vi Åbent hus med fællesspisning
Kræver tilmelding Ring til os på Tlf. 33 12 80 53 alle hverdage mellem kl. 9 -14, hvis du har spørgsmål

Tilmeld Åbent hus

Tag en spontan beslutning
og bliv en del af fællesskabet

Har du spørgsmål eller vil du på en rundvisning? Ring til os på Tlf. 33 12 80 53 alle hverdage mellem kl. 9 -14 eller book en rundvisning her på siden

"Jeg har lært, at alderen er ligegyldig, når kærligheden til mad er i fokus. Jeg var lidt nervøs for at være ”for gammel” til højskolelivet, men det var jeg på ingen måde" - Tidligere elev

"Højskolen blev min redning til at finde en vej igen, og jeg er blevet inspireret til at tage en masse udfordrende valg og forfølge mine drømme" - Tidligere Suhrs elev

FØLG MED PÅ INSTAGRAM @suhrs_hojskole

🌸Sommerfest og indvielse af ny elevbar 🌸 Saml alle dine højskolevenner og kom tilbage på højskolen for en dag, når Suhrs inviterer til sommerfest for nuværende og tidligere elever d. 1. juni.

Det bliver en fantastisk fest og vi glæder os til at se jer!

Læs mere på Suhrs.dk under ‘Det sker’, hvor I kan købe billetter. Når du først har været elev på Suhrs slipper vi dig ikke igen🤗

#højskole #højskolerne #højskoleliv #højskolefest
...

25 0

OPSKRIFT🌞 Hvem vil du lave denne mocktail med rosmarin og grape til?

Til mocktailen skal du bruge:
Rosmarinsirup
400g sukker
2 spsk glukosesirup
1 dl citronsaft
0,5 dl vand
10-12 stk rosmarinkviste

Pres saften ud af citronen, så du har ca. en dl.
Skyl de friske rosmarinstilke og klip den kraftige stilk af nederst på kvistene.
Hæld alle ingredienser op i en gryde og bring det i kog.
Når sukkeret er opløst, skruer du ned for varmen og lader siruppen simre i 15-20 minutter.
Smag til og hæld eventuelt mere sukker i, hvis du synes, at siruppen smager for syrligt. Kog op, hvis du kommer mere sukker i.
Rens og skold en lille flaske. Si siruppen op i en kande, hæld derpå siruppen fra kanden i flasken. Opbevar din rosmarinsirup i køleskabet, så den står klar, når du skal bruge den.

Mocktail
0,5 dl grapesaft
0,5 dl rosmarinsirup
Top op med danskvand
Frisk rosmarin
Frisk grape til pynt

Shake grapesaft og sirup med is, sammen med en kvist frisk rosmarin. Hæld is i glas, hæld drink gennem en sigte og top op med danskvand. Pynt med en halv skive grape og frisk rosmarin.

Du må rigtig gerne skrive en kommentar, hvis du kaster dig ud i opskriften. Hvis du i øvrigt vælger linjen "Sommelier og bryg" kommer du til at eksperimentere med smag , udseende og kombinationer🍹
...

31 0

OPSKRIFT 🌰🍫 Nøddetærter med chokoladecreme. Jonas, som underviser på Suhrs, viser her, hvordan du kan bage lækre og flotte nøddetærter. Du behøver ikke 🌰vendigvis at bruge en pladespiller. Dekorationen kan se ud på mange måder.

Til 6 stk små tærter Ø10-11 cm.

Det skal du bruge:

Mørdej
50g kakao
240g smør
160g flormelis
2 stk æg
470g hvedemel
4g salt

Sirupsmasse
120g mørk sirup
120g brun farin
85g glucosesirup
10g vaniljesukker
1 nip salt

40g smør
2 spsk mel
2 stk æg

Nøddeblanding
100g pecannødder
80g valnødder
60g hasselnødder
45g mandelsplitter

Chokoladecreme
500g piskefløde
140g groft hakket mælkechokolade
2 blade husblas

Chokoladecreme (lav dagen inden du vil lave tærterne)
Udblød husblad i koldt vand. Kog fløden op og tilsæt husblas. Hæld fløden over chokoladen og pisk godt sammen, eller stavblend gerne massen. Sæt på køl til næste dag og pisk cremen op på en røremaskine eller med en håndmixer, til den bliver mere fast.

Mørdej (kan laves dagen før, men det er ikke et must)
Smuldr smør med flormelis, kakao og salt. Tilsæt mel og bland kort. Saml til sidst dejen med æggene, dejen skal kun lige æltes sammen indtil den er ensartet. Rul ud mellem to stykker bagepapir og sæt på køl.

Sirupsmasse fremgangsmåde:
I en gryde eller pande varm sirup, glucose, brun farin salt og vanilje. Lige så snart den brune farin er opløst tages gryden af blusset. Tilsæt smørret og melet og rør til ensartet masse. Tilsæt til sidst æggene og pisk dem godt ud i massen. Sørg for siruppen ik er alt for varm når du tilsætter æggene, da de ellers vil blive til røræg!

Stik din mørdej ud i passende cirkler og fór tærteformene.

Hak nødderne groft og fordel en god håndfuld i hver tærte. Hæld sirupsmassen over indtil den når kanten og bag i oven i 30 min ved 170C varmluft.

Lad tærterne køle lidt og pynt dem med chokolade creme og ristede hasselnødder.

Tip: Du kan bruge lige de nødder du synes er lækre til den her tærte.

Velbekomme!

@yornas

#suhrs #suhrshøjskole #højskole #højskolerne #mad #opskrift #opskrifter #kage #kageopskrifter #kageopskrift #dessert #desserter #dessertopskrift #madlavning #nøddetærte #nøddetærter #creme #chokolade #chokoladecreme #diy #kager
...

55 1